Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Yllättäviä oivalluksia uuteen vuoteen

Posted by admin at 10:45 AM on Dec 29, 2018

Share:


Anna Vihonen / Vocal Coach


Onko sinulla tapana tehdä uuden vuoden lupauksia, asettaa uusia tavoitteita alkavalle vuodelle tai unelmoida jostakin? Vuodenvaihde on jännittävää uuden alun aikaa, ja samalla myös hetki rauhoittua miettimään kulunutta vuotta.

Minulle vuosi 2018 alkoi pienellä kaukaisella hiekkarannalla, Togeanin saarilla Indonesiassa. Siellä vietimme rauhallisen uuden vuoden aaton poikaystäväni, muutaman muun reppureissaajan ja paikallisten kanssa. Oloni oli huoleton, tuntui että kaikki on mahdollista. Halusin tänä vuonna aloittaa toden teolla lauluvalmennustyöt, ja siten auttaa upeita laulajia saavuttamaan omia unelmiaan.

Vuosi on ollut onnistumisten lisäksi myös haastava ja opettavainen. Yrittäjyyttä pitää opetella ja rakentaa vähitellen, ja olennaista on oppia sietämään epävarmuutta ja toisaalta myös ennakoimaan odottamattomia tilanteita. Sain tänä vuonna opetuksen kantapään kautta siitä, kuinka tärkeää on suunnitella ja ennakoida esimerkiksi budjettia monta kuukautta pidemmälle. Vaihtelevat työkuviot ja taloudelliset käänteet laittoivat miettimään elämää uudelta kantilta.

Syksyllä päätinkin ottaa konkreettisesti etäisyyttä yritysasioihin ja lauluhommiin - ja hakeuduin loppuvuodeksi aivan toisenlaiseen työympäristöön, päiväkotiin! Tämän myötä oivalsin, että jokainen vastoinkäyminen johtaa lopulta oikeaan suuntaan, kun vain luottaa asioiden tapahtuvan.

Päiväkotikeikkani loppui juuri ennen joulua ja fiilis on aivan mahtava! Kuka olisikaan arvannut, että muutaman kuukauden työskentely täysin toisella alalla voisi näin virkistää ajatuksia ja kehittää minua ihmisenä - ja siten myös kehittää Annanet Vocalsin toimintaa. Ymmärrän nyt paremmin, että omien rajojen rikkominen ja tarvittaessa myös etäisyyden ottaminen voi olla parasta ihmisenä ja laulajana kehittymisessä.


Tulevana vuonna 2019 aion olla yhä rohkeampi ja avoimempi uusille mahdollisuuksille.
Haluan tavoitella haaveitani ja kannustaa muita tekemään samoin.
Innostunein mielin jatkan myös lauluvalmennusta Vallilassa ja suunnittelen uusia verkkojulkaisuja.


Toivotankin onnellisuutta, iloa ja elämyksellisiä hetkiä alkavaan vuoteesi!


<3 Anna